Idag fyller jag år och Hanna står just nu och gör japanska pannkakor till frukost. Gårdagen var tuff med omgrävning av rabatt, så det känns i ryggen. Idag ska plantorna ner i jorden och täckbark ska fördelas ut. Sen blir det plankstek!
Här kommer ett supergott tips på vad man kan göra med överblivna ostar när man haft plockbricka.
Ostfyllda frallor
2 st
2 frallor
1 sats ostfyllning
Till servering:
parmaskinka
sallad
tomater
balsamicokräm
1. Gör ostfyllningen enligt recept nedan.
2. Skär av locket av frallorna och gröp ur dem. Lägg i ostfyllningen.
3. Slå in frallorna i folie. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. Servera med parmaskinka, tomater, sallad och balsamicokräm.
Ostfyllning:
140 g blandade dessertostar
70g västerbottensost
1/2 dl vitt vin
1 vitlöksklyfta
perilja, färsk
Mixa osten, vinet och vitlöken till en jämn smet.
-Mama Skogly ♥
Grattis bästa Erika på födelsedagen! Ostfyllda frallor är bara så gott.
SvaraRaderaTusen tack fina du!
Radera