onsdag 27 januari 2021

Pankopanerad Babybel med creme fraiche och rom

Det här blev löjligt gott kan jag tala om för er. De är godast när de är nygjorda eftersom osten då är lite smält. Så brassa igång plattan och fräs på några och så mumsar ni i er dem på dirren! Tack för tipset @matbubbel!


Pankopanerad Babybel med creme fraiche och rom

1 förpasning Babybel-ostar
1 ägg, uppvispat
0,5 dl mjöl
1 dl panko (japanskt ströbröd)
smör att steka i

Till servering:
creme fraiche
rom av valfritt slag (jag hade amerikansk löjrom)
finhackad rödlök
gräslök
svartpeppar

1. Ta ur osten ur emballaget. Doppa i mjölet, vänd osten i det vispade ägget och doppa sedan i panko så det täcker runt om.

2. Smält smöret och i med osten. Stek på bägge sidor tills den fått färg.

3. Servera med creme fraiche, rom, hackad rödlök, gräslök och nymalen svartpeppar.




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: