Det här receptet har jag baxat från Matplatsen men jag la till pinjenötter för det är najs. Och så gjorde jag en annan tryffelcreme till. Pizzasåsen följde med i senaste Smakboxen så den passade bra att använda till det här. Köttfärssåsen hade jag rester av och då gick den här snabbt att laga. Använd Hellmann's majonnäs till tryffelcremen, det är mitt tips.
Libapizza med köttfärs och tryffelcreme
2 port
2 libabröd
ca 1 dl Mutti pizzasås
ca 4 dl finriven ost
pizzakrydda
2 dl köttfärssås
ruccola
pinjenötter
Tryffelcreme:
0,25 dl creme fraiche
0,25 dl Hellmann's majonnäs
en skvätt svart tryffelolja
salt & svartpeppar
1. Blanda samman tryffelcremen och ställ kallt.
2. Bred ut pizzasåsen på bröden och toppa med riven ost och pizzakrydda. Klicka på köttfärsen och grädda pizzorna ca 3-5 min i 200 g tills osten smält och kanterna blir frasiga.
3. Toppa med ruccola, ringla över tryffelcremen och på med pinjenötter. Servera genast.
I samarbete med Smakbox och Mutti
I samarbete med Smakbox.
-Mama Skogly ♥
Mmm, så gott! Tryffel är så gott.
SvaraRaderaKram på dig!
Radera