Så var det freeeedag! Efter en vecka med både kvällsskola och sambedömning av nationella ersättningsprov så ska det bli skönt att få lite helg. Vi har planerat att ta bort jordgubbslandet som mer har gått och blivit ett maskrosland. Väderprognosen vill dock att vi ska vara inne och göra nåt helt annat ser jag. Dammar av ett gammalt recept. Jättegott till plockbrickan eller bubblet. Salt, krämigt och ostigt.
Krustader med västerbottensost och oliver
1 förpackning små krustader
1 påse riven västerbottensost (150 g)
1 philadelphiaost (200g)
12 oliver
1. Blanda philadelphiaosten med västerbottensosten och fyll krustaderna.
2. Dela oliverna och tryck ner en olivhalva.
3. Skjuts in i ugnen på 200 grader i just under 10 minuter. Njut på dirren!
-Mama Skogly ♥
Sådant här gillar jag, mums! Ha enfin helg!
SvaraRadera