söndag 19 september 2021

Enkel och krämig tacopaj

Perfekt att göra en snabb tacopaj av tacofärsen som blev över från förra tacomiddagen. En god och fräsch dryck till som vi alltid brukar dricka på sommaren är grape tonic, lime, marockansk mynta och massor med is. I vitlökssåsen hade jag en lite creme fraiche, 1 vitlöksklyfta, italiensk salladskrydda, lite sriracha, salt och svartpeppar.


Enkel och krämig tacopaj

1 färdig pajdeg eller gör egen
400 g tacofärs
2 dl creme fraiche
1 liten burk salsa
1 påse riven prästost

1. Rulla ut pajdegen i en pajform och nagga botten.

2. Blanda creme fraiche med salsa och riven ost.

3. Värm upp tacofärsen och slå i pajskalet.

4. Bred ut creme fraiche-blandningen över.

5. In i ugnen i ca 35 minuter. Lägg ev folie över efter ett tag så inte kanterna bränns.

6. Servera med en god sallad, gärna med avokado i och vitlökssås.


-Mama Skogly ♥

1 kommentar: