Låt oss damma av den här gamla dängan, en favorit hos mina pojkar. Det går snabbt att svänga ihop men tar tid på spisen, så man får hålla lite koll i slutet. Jättegott! Alice, this one is for you!
Lövbiffsrullar
4 port
500 g lövbiff
1 msk balsamvinäger
1 msk tomatpuré
1 msk chilisås
1 riven vitlöksklyfta
1 liter vatten
2 köttbuljongtärningar
2 dl creme fracihe
Till servering:
libabröd
ost
tomat
isbergssallad
gurka
rödlök
röd kebabsås
vit kebabsås
1. Strimla köttet och fräs i smör. Salta och peppra.
2. I med allt till röran UTOM creme fracihen. Låt puttra på ganska hög värme i ca 1 timme. När det återstår 15 minuter, kan man öka värmen så vätskan nästan kokat in. I med creme fracihen och låt det bli varmt.
3. Lägg lite ost på brödet och värm brödet i mikron. På med röran och övriga grönsaker och såser. Rulla ihop och njut!
-Mama Skogly ♥
Ja, sådan här mat gillar jag :) Ha en fin dag!
SvaraRaderaHoppas du haft en bra helg!
Radera