I samarbete med Smakbox
En påse pärlcouscous följde med i senaste Smakboxen. Den blev en himlarnsch god sallad av den. God som den är eller som tillbehör till kött eller fisk.
Sallad med pärlcouscous, salladsost och valnötter
pärlcouscous
1 grönsaksbuljongtärning
ruccola
honungsmelon
rödlök
Apetina Herbs & spices
valnötter
granatäpple
balsamicokräm
svatpeppar
1. Koka pärlcouscousen, dubbelt så mycket vatten som pärlcouscous och en grönsaksbuljongtärning. Koka upp och skjud på låg värme i 25 minuter. Slå av i durkslag. Låt kallna.
2. Lägg ruccola på ett fat. På med melon, rödlök i skivor, salladsost, valnötter och granatäpple.
3. Ringla över balsamicokräm och vrid några varv med pepparkvarnen.
-Mama Skogly ♥
Pärlcouscous är gott och salladen ser så fräsch ut!
SvaraRaderaTusen tack!
Radera