torsdag 17 mars 2022

Sallad med pärlcouscous, salladsost och valnötter

I samarbete med Smakbox

En påse pärlcouscous följde med i senaste Smakboxen. Den blev en himlarnsch god sallad av den. God som den är eller som tillbehör till kött eller fisk.


Sallad med pärlcouscous, salladsost och valnötter

pärlcouscous
1 grönsaksbuljongtärning
ruccola
honungsmelon
rödlök
Apetina Herbs & spices
valnötter
granatäpple
balsamicokräm
svatpeppar

1. Koka pärlcouscousen, dubbelt så mycket vatten som pärlcouscous och en grönsaksbuljongtärning. Koka upp och skjud på låg värme i 25 minuter. Slå av i durkslag. Låt kallna.

2. Lägg ruccola på ett fat. På med melon, rödlök i skivor, salladsost, valnötter och granatäpple.

3. Ringla över balsamicokräm och vrid några varv med pepparkvarnen.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: