Krispigt friterad kyckling i wrap med grönsaker och kebabsås. Kebabsåsen köpte jag på pizzerian. Mycket gott!.
Kycklingschnitzel i wrap
kycklingbröst delad i halvor horisontalt
salt och peppar, grillkrydda
mjöl
ägg
panko
olja
Banka ut så den blir tunn, ca 1 cm. Salta och peppra, på med grillkrydda.
Doppa i mjöl, vänd i uppvispat ägg, vänd i panko. Kyl i 15 minuter. Fritera tills den är gyllene eller stek i olja på bägge sidor i några minuter per sida, tills den är genomstekt. Låt svalna något.
Till servering:
libabröd
sallad
riven ost
gurka
tomat
valfri kebabdressing
1. Gör kycklingen enligt recept.
2. Lägg sallad och grönsaker på libabrödet. På med riven ost.
3. Skär kycklingen i tjocka strimlor och fördela över. Ringla över dressingen, vik ihop och käka!
-Mama Skogly ♥
Wrap är så gott! Ha en fin dag!
SvaraRaderaTack! Ha en fin dag du med!
Radera