lördag 20 november 2010

Fyllda frallor med räk- och vitlöksoströra

Eftersom Anette inte äter kött så fick vi göra en annan variant på dessa frallor. Den här blev också supergod, men den ska inte vara inne lika länge som de med skinka. Den här måste ni också testa. Om inte all röra ryms i frallorna kan ni äta den kall som sås till.


ca 4 porioner

6 frallor
1 creme fraiche
2 Creme bonjour vitlöksost
1 burk med räkor i lag
dill
gräslök
riven ost

Skär locket av frallorna och gröp ur innehållet. Blanda avrunna räkor, vitlöksost, creme fraiche
dill, gräslök och riven ost. Häll röran i frallorna och lägg på locket. Slå in frallorna i folie. In i ugnen på 200 grader ca 30 minuter, tills osten har smält. Servera med en god sallad och det som blir över av röran.










-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar