tisdag 2 april 2013

Ägg i kopp med curryskagen

Ett gott recept från Allers.




Ägg i kopp med curryskagen

10 st

10 ägg

Curryskagen:
500 g räkor med skal
0,5 dl majonnäs
0,5 dl creme fracihe
1 msk hackad dill
1 msk röd stenbitsrom
1 tsk curry
citronsaft
salt och peppar

Garnering:
räkor
dill

Lägg undan 10 räkor till garnering. Koka ägg. Blanda ihop röran. Skär toppen av äggen, gröp ur lite och klicka i röran. På med räkor och dill.

-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Gott, gott! Curry passar ju jättebra till räkor!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Gott! Blir dock mest förtjust i den fina äggkoppen! Är det skedhållare också? :)

    SvaraRadera