måndag 1 april 2013

Rökt laxmousse med citron & rosépeppar

Nu har vi kommit hem från påskfirandet i Ostvik där vi har haft det oförskämt bra. Mycket sol, mycket mat, mycket skoter. I like!

Ett recept från Norrmejerier.



Rökt laxmousse med citron & rosépeppar

Mängd: 4 portioner

200 g varmrökt lax
4 msk Crème Fraiche
1 tsk rosépeppar
½ msk pressad citron
nymald svartpeppar

Mosa laxen med en gaffel. Rör i crème fraiche. Stöt rosépepparn i en mortel. Smaka av laxmoussen med citron, rosépeppar och svartpeppar. Servera på kex eller tunnbröd.



-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Mmm...gott, gott! Här blev det också mousse, fast med lax! ;)
    Ha en fin kväll! Ja, underbart med påsklov! :)
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera