En god sallad till grillat och ett bra sätt att ta tillvara det som blivit kvar från Ridderheims inläggning. Sälta från osten, sötma från melonen, syra från citronen, crunch från sojabönorna. Mums!
Sallad med melon och blåmögelost
1 påse babyspenat
1 ekologisk Blå kornblomst (blåmögelost)
0,5 galia eller cantaloupemelon
spadet från Ridderheims lagrad aprikoscheddar
rapsolja
svartpeppar
Risenta torrostadae sojabönor
citronsaft
Skär melonen och blanda med spenaten i en skål. Smula ner osten. Blanda spadet från aprikoscheddar med rapsolja och svartpeppar. Slå över. Strö över sojabönorna och pressa över lite citronsaft.
-Mama Skogly ♥
Härliga smaker!
SvaraRaderaYup! :D
RaderaÅh vad gott, ser fräscht ut!
SvaraRadera