måndag 2 juni 2014

Kebabpizza & vegetarisk kebabpizza

Det här har jag bloggat om förut, men är väl värd att upprepas. Det här måste ni bara testa, hörrni! Det är grymt gott, jag lovar! Anette fick en pizza med champinjoner och fetaost, kryddade med kebabkrydda, istället för kebabkött.



Kebabpizza

orientbröd
pizzasås
stekt kebabkött, kryddat med kebabkrydda
ost
isbergssallad
rödlök
gurka
tomat
peperoni
kebabsås

Bred pizzasås på brödet. På med kebabkött och ostskivor. In i ugnen på 225 grader i ca 8-10 minuter, tills osten blivit gyllene.
På med isbergssallad, rödlök, gurka, tomat och peperoni. Ringla kebabsås över.

Kebabsås

2 dl creme fraiche
2 msk chilisås (tomatvarianten)
bostongurka
italiensk salladskrydda
chili flakes
kebabkrydda (Santa Marias)
pizzakrydda
paprikapulver

Rör ihop. Klart!



Så här såg Anettes vegpizza ut.



-Mama Skogly ♥

1 kommentar: