tisdag 24 januari 2017

Hemmagjord Pasta Alfredo

Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen?". Men jag kan tala om att ja, det blir det. Servera gärna vitlöksbröd till. Jag blandade smör med riven vitlök och persilja, bredde på frallor. På med riven parmesan och skjuts in i ugnen i 225 grader i ca 8 minuter.

Tänk på att köpa en parmesanost som är god, för det är skillnad på parmesan och parmesan. Typ. Ha en fin onsdag, kamrater!


Hemmagjord Pasta Alfredo

2 kycklingfiléer
25 g smör
salt och peppar
2,5 dl grädde
1 krm riven muskotnöt
3 dl finriven parmesan
persilja
redning

300 g färsk pasta

Skär kyllingen i lagom stora bitar.
Smält smöret och fräs den, på med salt och peppar.
I med grädden och koka 5 minuter.
Riv osten och muskotnöten.
Red såsen.
Dra från värmen och rör ner osten och muskotnöten. Klipp över persilja.
Smaka av med salt och peppar.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: