Carin och Olof bjöd på tilltugg med bubbel förra helgen. Den här bad boyen gick inte av för hackor. Supernajs. Bubblet till var såå gott.
Räkor med chili, vitlök och persilja i endiveblad
4-6 port
400 g skalade, kokta räkor
3-4 msk olja
2-3 finhackade vitlöksklyftor
1 urkärnad och finhackad röd chili
flingsalt
hackad bladpersilja
1. Värm oljan i stekpanna. I med vitlök, chili och räkor. Fräs försiktigt under omrörning ca en minut.
2. Salta och strö över bladpersilja.
3. Servera med endiveblad som man fyller med röran.
Philippe De Nantheuil Nr 77262
Brut
Frankrike
185:- Flaska , 750 ml
Fruktig smak med inslag av honungsmelon, örter, kex och grapefrukt. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk och skaldjur.
-Mama Skogly ♥
Oj vad gott allt verkar vara
SvaraRaderaKram Milla