torsdag 8 mars 2018

Kebabgryta i orientbröd

Friday, baby! Den här tycker jag att ni ska testa. Den blir jättegod och alla i familjen gillade maten.


Kebabgryta i orientbröd

4 port

500 g fläskfilé
1 msk balsamvinäger
1 msk tomatpuré
1 msk chilisås
1 riven vitlöksklyfta
1 liter vatten
1,5 köttbuljongtärningar
1 msk kebabkrydda
2 dl creme fracihe

Till servering:
orientbröd/libabröd
ost
tomat
isbergssallad
gurka
rödlök
kebabsås

1. Strimla köttet och fräs i smör.

2. I med allt till röran UTOM creme fracihen. Låt puttra på ganska hög värme i ca 1 timme. Håll koll så inte all vätska kokar bort.

3. När lite av vätskan återstår, i med creme fracihen.

4. Lägg lite ost på brödet och värm brödet i mikron. På med röran och övriga grönsaker och såser. Rulla ihop och njut!




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar