Friday, baby! Ja, det har ju varit stiltje här inne på bloggen några dagar. Jag har varken haft tid eller lust att blogga. Jag har lagat mat, fotat men inte kommit mig för att skriva ner recepten. Här kommer efter många om och men en matig sallad som blev väldigt mumsig. Kan ju passa nu när grillröken lär lägga sig på kvarteren, som dimman under slaget vid Lützen 1632.
Matig sallad med halloumi och jordgubbar
1 påse blandsallad
gurka
cocktailtomater
paprika
rädisor
sugar snaps
halloumi
smör
jordgubbar
solroskärnor
svartpeppar
crema di balsamico
1. Hacka grönsakerna. Lägg salladen på fint fat och fördela grönsakerna över.
2. Skiva halloumin och stek i smör. Låt svalna.
3. Riv osten i botar och fördela över.
4. Skiva jordgubbar och på med dem.
5. På med solroskärnor och vrid några varv med pepparkvarnen.
6. Ringla crema di balsamico över.
-Mama Skogly ♥
Åh, den ser så god ut. Ha en fin helg!
SvaraRaderaTack! Och tack detsamma!
Radera