torsdag 26 juli 2018

Smörbrynt päron och ädelost

Men huuur gott blev inte det här då? Ni bara måste prova! Nu tar jag lite semester från bloggandet eftersom vi åker iväg med husvagnen i eftermiddag. Ha en riktigt fin dag, kära läsare!


Smörbrynt päron och ädelost

ca 16 små spett

2-3 päron
150 g ädelost
25 g smör
2 tsk vit balsamvinäger
(16 små spett att trä upp på)

1. Skala och skär päronen i kuber, ca 2 cm i diameter. Skär osten i lika stora tärningar.

2. Bryn smöret i en het stekpanna tills det doftar nötigt. Tillsätt päronen och stek runt om ca 1 minut. Tillsätt vinägern och låt koka in 10 sekunder. Låt svalna.

3. Trä på en päronbit och sen en ostbit på små spett och servera.



-Mama Skogly ♥

1 kommentar: