Idag är SISTA nationella provet för den här terminen. Jag ser ljuset i slutet av tunneln!
Anette gjorde en väldigt god bönröra som serverades till huvudrätten.
Kryddig bönfyllning
4–6 portioner
3 st stora gula lökar
1.5 msk kallpressad rapsolja
2 st pressade vitlöksklyftor
6 dl svarta kokta bönor
½ dl tomatpuré
3 msk hela korianderfrön
½ tsk mald spiskummin
½ tsk mald kanel
1 krm salt
1. Finhacka löken och stek på medelvärme i rapsolja tills mjuk och gyllene, ca 4-6 min.
2. Tillsätt kryddor, rör om väl och tillaga i ytterligare 1-2 min.
3. Tillsätt tomatpuré och svarta bönor, rör om och tillaga på svag värme tills bönorna är genomvarma.
-Mama Skogly ♥
Mums, något helt i min smak!
SvaraRaderaSå bra!
RaderaDet här är i min smak:)
SvaraRaderaHa det gott
Kram Milla