tisdag 9 april 2019

Pico de Gallo

Här kommer Anettes recept på Pico de Gallo som serverades till huvudrätten. Lite halvsuddig bild men det får duga.


Pico de Gallo

6 port

200 gram körsbärstomater
1 kruka(or) koriander
1 st rödlök(ar)
1 klyfta(or) vitlök
2 st röd chilifrukt
2 st ringar färsk ananas
2 st limefrukt(er), saft av båda, skal av ena
salt
svartpeppar

1. Skölj tomaterna. Klipp av korianderstjälkarna och skölj. Skala rödlöken och vitlöksklyftan. Skölj och halvera chilifrukten, ta ur kärnor och kärnhus. Skrubba och torka limen.

2. Hacka tomater, ananas, koriander, rödlök, vitlök, koriander och vitlök fint. Tillsätt limeskal. Smaka av med pressad limesaft. Smaksätt med salt och peppar. Servera direkt.

-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar