Anette bjöd på en fantastiskt god förrätt i fredags. Det vattnas i munnen när jag tänker på den...
Sen undrar jag... kan det sluta snöa? NU!
Tonfiskcarpaccio med parmesan och valnötter
300 g tonfisk
tonfiskdressing (se recept nedan)
1dl rostade valnötter
en näve korianderblad
1 dl riven parmesan
Tonfiskdressing:
1dl japansk soja
1 pressad vitlöksklyfta
saft av en lime
1msk agavesirap
1/2 dl olivolja
1 tsk chiliflakes
1. Frys tonfisken och skär sedan i tunna skivor. Marinera i dressingen.
2. Lägg upp på ett stort fat och på med grovt riven parmesan och rostade valnötter.
3. Servera med ett gott bröd.
-Mama Skogly ♥
Jag skickar värme från Amsterdam, så får vi hoppas att det slutar snöa där :) Ha en fin dag!
SvaraRaderaTack! Det funkade. Det slutade snöa och nu är det sol! Ha en fin dag du med!
Radera