Jag hittade en spännande ost på Willys som jag gjorde små plockpinnar av. Till det serverade vi ett gott bubbel och satt i vår inglasade altan (kuvösen) och myste, syrran och jag.
Nu kör vi Uppdraget på jobbet för 21:a året i rad. Må bästa klass vinna! Och ikväll är det 9:ornas kväll med finmiddag och långklänning. Vilken onsdag!
Plockpinnar med ost, vattenmelon och parmaskinka
oriental white extra creamy ost
vattenmelon
parmaskinka
crema di balsamico
svartpeppar
1. Skär osten i kuber, melonen likaså.
2. Trä parmaskinka, melon och ost på spett, ställ på tallrik.
3. Ringla crema di balsamico över och vrid några varv med pepparkvarnen.
Ca'Montini Nr 77377
Prosecco Extra Dry
Italien, Venetien , Prosecco
99:- Flaska , 750 ml
Ekologiskt
Fruktig smak med inslag av gråpäron, vingummi och honungsmelon. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk eller som sällskapsdryck.
-Mama Skogly ♥
Vilken spännande ost, hoppas den smakade gott!
SvaraRaderaDet gjorde den!
Radera