söndag 8 september 2019

Migas

En fantastikst god och snabblagad frukosträtt från Santa Maria. Riktigt, riktigt bra. Den kommer vi att göra fler gånger.


Migas

0.5 st gul lök
1 msk Santa Maria green Jalapeño
1 msk olivolja
8 st ägg
1.5 dl riven ost
1 tsk salt

Tillbehör:
0.5 påse Santa Maria Tortilla Chips Salted
1 burk Santa Maria Chunky Salsa Medium 230 g
1 st avokado
1 kruka koriander

1. Hacka lök och jalapeño och fräs i olivolja i en stekpanna på medelvärme.

2. Vispa ihop ägg, riven ost och salt.

3. Häll äggvispet i pannan och låt ”stanna”. Rör sedan försiktigt då och då med en träslev. Äggröran ska fortfarande vara krämig när den är färdig.

4. Toppa med krossade tortillachips, salsa, avokado, jalapeño och koriander/gräslök. Servera!




-Mama Skogly ♥

1 kommentar: