Friday, baby! Ikväll vankas 140-årsfest. Vårt arbetslag har tre jubilarer. De vet ännu inte riktigt vad som väntar...
Ännu en variant med romröra att dippa chips i. Den här blir krämig, får syra från citronen och crunch från rödlöken.
Romröra med philadelphiaost och rödlök
1 dl creme fracihé
100 g philadelphiaost
skalet från 0,5 citron
1 liten rödlök
1 burk rom (jag tog amerikansk sikrom)
svartpeppar
gräslök
Till servering:
chips
1. Blanda creme fraihcé med philadelphiaosten.
2. Riv den vältvättade citronen på rivjärnet, endast det gula. Blanda ner i röran.
3. Hacka rödlök och vänd ner.
4. Bred ut röran på ett fat. Bred rommen över. På med nymalen svartpeppar och klippt gräslök.
-Mama Skogly ♥
Ha en fin fredag!
SvaraRaderaTack! Hoppas du får en trevlig dag!
Radera