Årets badtunnefest i Brännäset har gått av stapeln. Jag var ansvarig för tilltuggen innan. Den här har jag bloggat om flera gånger. Men jag vill ju inte att nya läsare ska missa den här godbiten. Jag tröttnar aldrig på det här.
Nachodipp med avokado, salsa och räkor
2 avokado
citronsaft
örtsalt
100 g philadelphiaost
1 dl creme fracihé
skalet från 0,5 citron
0,5 burk Santa Maria tropical salsa
riven ost
0,5 rödlök
lite drygt 100 g skalade räkor
svartpeppar
färsk koriander
Till servering:
nachos
1. Mosa avokadon och droppa över citronsaft. På med örtsalt. Läggi botten på glasform.
2. Blanda philadelphiaost med creme fracihé och skalet från 0,5 citron. Bred över avokadomoset.
3. Häll över salsa.
4. På med riven ost, hackad rödlök och sedan räkorna. Toppa med svartpeppar och färsk koriander. Servera med nachos.
-Mama Skogly ♥
Mums! Salsa med tropiska frukter är så god.
SvaraRaderaJa, den är riktigt bra.
RaderaLåter som ett gott tilltugg att starta festligheterna med
SvaraRaderaKram Kajsa
http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Den landade gott i magen. Kram!
Radera