Poff, så var helgen borta. Vi hade en väldigt trevlig helg i Valliden och firade svärfar som fyllde 70. Synd bara att det gick så fort.
Hittade ett recept på fejjan i en av matgrupperna jag är med i. Det blev väldigt gott!
Kikärtsgryta med halloumi och kokosmjölk
4 port
1 burk kikärter
1 vitlöksklyfta
1 gul lök
200 gram halloumi
1 röd chili
1 msk curry
1 tsk gurkmeja
1,5 msk tomatpuré
1 burk krossade tomter
1 burk kokosmjölk
babyspenat
salt
Till servering:
ris
naanbröd
1. Steka halloumin i tärningar.
2. Bryn löken och vitlöken, sen i med tomatpuré och kryddor.
3. I med kokosmjölken och de krossade tomaterna. Låt det puttra en stund.
4. Skölj av kikärtorna och häll i dem tillsammans med den stekta halloumin.
5. Låt det puttra tills kikärtorna fått en bra konsistens och ta sedan bort från värmen och blanda i spenaten. Serverar med ris eller naanbröd.
-Mama Skogly ♥
Gillar, gillar, gillar :) Ha en fin måndag!
SvaraRaderaJag misstänkte att du skulle gilla det.
Radera