Ja, nu är vi ju oundvikligen framme vid tidpunkten då matfoton inte hinner med att tas i dagsljus. Och då blir ju fotona därefter. Hur som haver var detta en god och uppskattad middag. Tips till fredagsmyset. Nu kör vi!
Fläskfilérullar
800 g fläskfilé
allroundkrydda
svartpeppar
1 msk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
0,5-1 köttbuljongtärning (smaka av innan du tillsätter hela)
2,5 dl grädde
redning
Till servering:
libabröd
isbergsallad
riven ost
gurka
tomat
rödlök
vit kebabsås
röd kebabsås
1. Putsa och strimla filén. Fräs i stekpanna i smör och krydda med allroundkrydda och svartpeppar.
2. I med vitlök och tomatpuré. I med en halv buljongtärning och grädde. I med mer buljongtärning om det behövs. Låt puttra. Red såsen.
3. Lägg ett libabröd i folie. På med tillbehören och fläskfiléröran. Rulla ihop och njut!
-Mama Skogly ♥
Mums, så gott! Ha en fin dag!
SvaraRaderaTack! Och tack detsamma!
Radera