I samarbete med Smakbox och Zeta.
Jag fick en låda fylld med pasta och andra godsaker. Några av dessa kan användas till en pasta som går snabbt att laga. Vi jobbar, det är mörkt och kallt, då vill man att matlagningen ska gå snabbt. Den här blir klar på ett litet kick. Passar lika bra en måndag som en fredagskväll.
Pasta med paprikacrème och lufttorkad skinka
4 pers
400 g pasta, Zeta strozzapreti
200 g Zeta paprika-strimlad och grillad, på burk
2 dl crème fraiche
30 g grovriven parmesanost
1/2 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
1 påse ruccola(70 g)
140 g lufttorkad skinka
pinjenötter
Garnering:
25 g flagad parmesanost
nymald svartpeppar
crema di balsamico
1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Mixa paprika med lite av crème fraichen till en slät creme. Blanda ner resten av crème fraichen tillsammans med osten. Krydda med salt och peppar.
3. Häll av pastan. Rör ner paprikacrèmen och ruccola. Strö över parmesanost, pinjenötter och svartpeppar. Ringla över balsamicokräm. Servera med lufttorkad skinka.
-Mama Skogly ♥
Jag gillar snabblagade maträtter :)
SvaraRaderaMe 2! :)
Radera