söndag 23 maj 2021

Gnocchi med västerbottenost och kantareller

Anette bjöd på glutenfri gnocchi med en ljuvligt krämig svampsås till. Riktigt bra grejer. Den går naturligtvis göra med vanlig gnocchi om man inte vill ha den glutenfri. Receptet är från Saras studentmat. Nu kör vi måndag och så hoppas vi på lite bättre och varmare väder.


Gnocchi med västerbottenost och kantareller

gnocchi
grädde
smör
gul lök
västerbottenost eller annan lagrad god ost
kantareller eller annan färsk svamp
salt
svartpeppar
persilja

1. Stek svampen i torr panna till den släppt överflödig vätska.

2. Tillsätt smör och lök och fräs till löken mjuknat.

3. Tillsätt en skvätt grädde och riven ost. Smaka av med salt och peppar.

4. Koka gnocchin och vänd ner i såsen. Garnera med mer ost, peppar och färsk persilja.



-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Ser så gott och krämigt ut! Ha en bra start på veckan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla. Hoppas även du får en fin start på veckan!

      Radera