Det blev plockmat när vi var i Lycksele eftersom det är ett enkelt sätt att utfodra alla när man är i en husvagn. Jag hade kvar en burk Zeta ugnsbakade tomatklyftor som följde med i en tidigare Smakbox. De smakade gott i den här salladen. Peston hade jag gjort innan och fryst ner. Vill man "fuska" kan man köpa färdig på burk.
Mozzarellasallad med ugnsbakade tomatklyftor, pesto och valnötter
ruccola
1 burk Zeta ugnsbakade tomatklyftor
2 mozzarella
1 sats pesto
valnötter
svartpeppar
1. Lägg ruccola i botten av ett fat.
2. Riv grova bitar av osten och fördela över.
3. Ringla över pesto, på med valnötter och svartpeppar.
I samarbete med Smakbox och Zeta.
-Mama Skogly ♥
Åh, så gott! Ha en fin start på veckan!
SvaraRaderaTack gulliga du. Hoppas du har en bra vecka!
Radera