I samarbete med Smakbox och Finn crips.
Den här röran har jag gjort i många varianter. Här breddes den ut på en tallrik i lager och så skopar man upp det med rågchipsen.
Rågchips med rom- och surimisticksröra
1 dl creme fraiche
citronzest från 0,5 citron
svart stenbitsrom
50 g surimisticks
rödlök
gräslök
svartpeppar
Finn crisp snacks Dill & chives
1. Bred ut creme fraichen i mitten på en tallrik. Riv över citronzest.
2. Fördela rom ovanpå.
3. Skär surimisticks i små bitar och fördela över. PÅ med hackad rödlök, gräslök och avsluta med pepparkvarnen.
4. Fördela rågchipsen runtom just innan servering.
-Mama Skogly ♥
Rågchips är så goda!
SvaraRaderaHa en fin helg!
Tack fina du! Jag önskar dig en trevlig kommande helg!
Radera