Den här gjorde jag till grillat på midsommarafton. Mycket god. Eftersom vi var i husvagnen använde jag pesto på burk. Annars hade jag gärna använt hemmagjord eftersom det blir en babiljard gånger godare.
Potatissallad med pesto, fetaost och valnötter
ca 20 färskpotatisar
2 dl creme fraiche
1 burk pesto
ruccola
cocktailtomater
1 fetaost
1 rödlök
valnötter
balsamicokräm
svartpeppar
1. Koka potatisen och låt kallna. Dela i bitar.
2. Blanda creme fraichen med pesto. Vänd försiktigt ner potatisen.
3. Lägg ruccola på ett fat. På med pesto-potatisen.
4. På med cocktailtomater. Smula över fetaosten och fördela skuren rödlök över.
5. Toppa med valnötter, balsamicokräm och nymalen svartpeppar.
-Mama Skogly ♥
Åh, hade gärna ätit detta nu!
SvaraRadera:D
Radera