Förr i världen kunde man köpa något som hette italiensk sallad över disk att ha i baguetter. Här gjorde vi en egen variant. Den mår bra av att gott till sig i kkylen ett par timmar innan servering. Vi hottade till den med pepparrot eftersom den behövde lite schwung.
Och längst ner ett tjyvtitt på vad nästa Smakbox bl a kommer att innehålla.
Baguette med italiensk sallad
3 dl vispgrädde
2 dl Hellmanns majonnäs
2 msk bostongurka
svartpeppar
1 tsk italiensk salladskrydda
200 g kokt skinka
200 g rostbiff
2 vitlöksklyftor, rivna
2 gröna äpplen
pepparrot efter smak
Vispa grädden och vänd ner i majonnäsen. I med boston, peppar och salladskrydda.
Finhacka skinkan och rostbiffen och vänd ner.
I med riven vitlök.
Skala och hacka äpplena. Smaka av med pepparrot.
-Mama Skogly ♥
Jag minns också den salladen. Ser så gott ut.
SvaraRaderaTack snällis!
Radera