Syrran bjöd på lammfärsbiffar när vi var där förra veckan. Alltså SÅ GOTT! Magiskt!
Lammfärsbiffar i pitabröd med grekisk sallad, picklad rödlök och vitlökssås
Biffar:
ca 8 st
500 g lammfärs
0,5 finhackad gul lök, stekt
1 msk färsk hackad timjan
1 liten vitlöksklyfta, riven
1 ägg
1 krm svartpeppar
1 tsk salt
Blanda ihop och forma till biffar.
Stek i smör tills de är genomstekta.
Servera med:
pitabröd, rostade
grekisk sallad
picklad rödlök
vitlökssås (se recept nedan)
Vitlökssås:
2 dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta, liten
0,5 tsk dijonsenap
0,5 tsk sambal
salt och peppar
Rör ihop och låt stå kallt till servering.
-Mama Skogly ♥
Så gott och salladen är så fint upplagd.
SvaraRaderaTack, snälla!
Radera