Ett fräscht tilltugg inspirerat av Jennie Walldén. Gott till bubbel med gott sällskap.
Asiatisk räkröra i rågkorgar
170 räkor i lag (räkvikten utan spad)
1 msk japansk soja
3 msk Hellmann’s majonnäs
2 msk creme fraiche
skal från 1 lime samt lite limesaft
sriracha efter smak
0,5 liten rödlök
koriander
Till servering:
koriander
furikake
rågchipsskålar med sweet chili-smak
Slå av spadet av räkorna och krama ur den sista vätskan. Marinera med sojan.
Blanda majonnäs med creme fraiche, skalet och lite saft från limen, hackad rödlök och smaka av med sriracha.
Hacka koriander och vänd ner tillsammans med räkorna.
Klicka upp i rågskålarna just innan servering. Garnera med furikake och koriander.
-Mama Skogly ♥
Sådant här är så gott!
SvaraRaderaJa, det håller jag med om!
Radera