
Blomkålsris;
Riv blomkål grovt på rivjärn. Koka i saltat vatten i ca 5 minuter. Slå av vattnet och i med en klick smör.
4 port
600 g lövbiff
8 champinjoner
0,5 köttbuljongtärning
3 dl grädde
0,5 msk fransk senap
1 msk torkad timjan
2 tsk soja
1 liten gul lök
0,5 burk Cantadou grekisk vitlök
Hacka lök och svamp, stek i smör och lägg åt sidan. Strimla köttet och bryn i omgångar i stekpanna. Häll sedan över löken och svampen i stekpannan. Slå på grädden, i med buljongtärning, senap, timjan, soja och osten. Låt koka ihop. Servera med ris eller blomkålsris, samt en sallad, gärna med rödlök i.


-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar