En mumsig sås från Lantliv Mat & Vin.
Rostad vitlöksyoghurt
4 port
1 hel vitlök
rivet skal och saft från 1 citron
1 msk olivolja
0,5 msk flytande honung
2 dl grekisk yoghurt
flingsalt
Sätt ugnen på 175°. Bryt loss klyftorna med skalet på. Rosta vitlöken i en smord ugnssäker form, ca 30 min. Låt svalna och ta loss skalet. Lägg vitlöken i en bunke och mosa sönder den med mixerstav. Blanda i resterande ingredienser. Rör om ordentligt. Låt stå kallt.
-Mama Skogly ♥
Gott, gott! Perfekt till olika grillspett! nte minst til saffransspett som du bloggat i förra inlägget! :)
SvaraRaderaHa en toppen måndag!
Kram kram
//Lana
Så gott! Rostad vitlök få en så god smak.
SvaraRaderaDet lät jättespännande. Spar receptet.
SvaraRadera