söndag 27 december 2020

Tips på förrätter till nyårs

Så var det dags för förrätterna. Den viktigaste rätten för mig på en nyårsmeny är ju faktiskt förrätten.

Avokadoentré

Receptet hittar du här.

Prince Charles-bakelse

Receptet hittar du här.

Carpaccio på bresaola med löjrom och pepparrot

Receptet hittar du här.

Toast med Västerbottensskagen och rom

Receptet hittar du här.

Rostad grön sparris med vitlök och parmesan

Receptet hittar du här.

Rostad päronsallad med ädelost och valnötter

Receptet hittar du här.

Pannacotta med Västerbottensost och löjrom

Receptet hittar du här.

Tonfisktartar med soja- och chilimajonnäs samt rostad lök

Receptet hittar du här.

-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Så mycket gott. Rostad päronsallad med ädelost och valnötter, mums och rostad sparris är också så gott.

    SvaraRadera