Jag fick grön sparris av Hasslows som vi gjorde den här mumsiga förrätten av.
Rostad grön sparris med vitlök och parmesan
4 port
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
20 gröna sparrisar
salt och svartpeppar
balsamicokräm
1 dl flagad parmesanost
1. Sätt ugnen på 225°C. Sätt in och förvärm en plåt.
2. Skala och skiva vitlöken. Blanda den med olivoljan.
3. Bryt eller skär bort ca 2 cm av nedre delen på sparrisarna. Blanda sparrisarna med vitlöksoljan, krydda med salt och peppar.
4. Lägg sparrisarna på den förvärmda plåten och sätt in den mitt i ugnen 3-4 minuter.
5. Servera sparrisen ringlad med balsamicokräm och parmesan.
(Recept från Ica)
-Mama Skogly ♥
Sitter här med min gröna frukost smoothie och blir galet sugen på sparris och parmesan! Jisses vad gott!
SvaraRaderaKram Kajsa
http://www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Tack för dina fina ord! Kram!
RaderaSå goda ingredienser, mums! Ha en bra dag!
SvaraRaderaTack bejb! Sparris och parmesan är verkligen en bra kombo. Ha en bra dag du med!
Radera