fredag 30 juli 2010

Turkiet 2010 All inclusive

Palmariva gul resort hette hotellet. Man var tvungen att gå ca 200 meter för att komma till restaurangdelen. Eftersom det bodde mest ryssar på hotellet var buffén ryskinspirerad.

Frukostarna bestod av bröd av olika slag, marmelader, ostar, oliver, gurka, tomat, vattenmelon, honungsmelon, flingor, panini, ägg, äggröror, korv, pannkakor med lönnsirap, stekt potatis mm.





Luncherna bestod av röror från gårdagens middag, spagge, ris, kyckling, kalkon, grillad fisk mm.





Det fanns även en snacksbar där det fanns pommes, hamburgare, korv och pirog/pizzor, samt grönsaker. Sen hade de ett dignande efterrättsbord, som för mig var mindre intressant. Allt var superdupersött.







Middagarna bestod av grillat och massor av röror och frukt.

















För min del var det bra med all inclusive. Man fick ta ur det man ville ha, och var det inte gott så lämnade man och tog något nytt. Vad det gällde barnen, så åt Love gratis eftersom han är under 2 år. Max hade stora problem med sin matallergi och fick 3 kraftiga reaktioner, och vi vet inte riktigt vad det var han reagerade på. Så det slutade med att han åt vitt bröd med smör till frukost, pommes till lunch och spagge till middag. De sista 2 kvällarna åt vi middag på Burger king, så han skulle få i sig något.

När vi kom hem fick alla rallymage. Men hellre hemma, än borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar