
Marinerad rostbiff;
2 port
8-10 skivor rostbiff
1/2 liten rödlök
2,5 msk olivolja
2 tsk balsamvinäger
1 msk kapris
1 msk fryst persilja
Hacka kaprisen. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och lägg rostbiffskivorna i den. Marinera i kylen minst en timme.

Falsk potatissallad;
1/2 aubergine
1 dl creme fraiche
100g philadelphiaost
1/2 vitlöksklyfta
1 knivudd fransk senap
8 skivor smörgåsgurka
1/2 liten rödlök
1 msk fryst persilja
Blanda creme fraiche och osten. I med fransk senap, riven vitlök och persilja. Hacka löken och gurkan. Koka upp saltat vatten. Ta bort skalet från auberginen. Skär i kuber och koka i 30-40 sekunder. Spola med kallt vatten. Häll av i durkslag. Blanda i auberginen i röran.

Tre olika tomatsoret serverades till.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar