tisdag 30 november 2010

Fyllda orientbröd

Jag har aldrig testat orientbröd förr, men när jag helghandlade på ICA Maxi förra veckan tipsade de om vad man kan göra med dem. Det blev riktigt gott och var snabblagat. Ett bra sätt att bli av med en färdig sallad som får bli använd i stället för att slängas.


orientbröd
strimlad skinka eller kyckling eller kebabkött
ost
valfria grönsaker
lök
orientdressing
tacosås

Lägg valfritt kött i mitten av brödet och på med ost. In i ugnen på 200 grader tills osten just så pass smält. På med grönsaker och såserna. Rulla ihop i folie och så var middagen klar.












-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Brukar också fylla de med tex kyckling eller kebabkött och grönsaker eller äta de som de är med lite smör på

    SvaraRadera
  2. Så gott!! Perfekt att fylla med lite av vad man har hemma. Både kallt och varmt!

    SvaraRadera