
500 g laxfilé
0,5 gul lök
1 ägg
0,5 dl grädde
1,5 dl ströbröd
salt och peppar
Till servering;
mango
rödlök
salladsblad
sweet chili och creme fraiche (blandat)
rostat lantbröd
Kör laxen, löken, grädden, ströbrödet, salt och peppar i matberedare tills det är finmalet och blandat. Forma till burgare och stek i smör tills de ser fina ut. Servera på lantbröd med sallad, sås, mango och rödlök och toppa med ännu ett bröd.
I salladen hade vi;
salladsblandning
tomat
gurka
paprika
avocado
mango
ICAs salladsost med oliver och inlagd vitlök






-Mama Skogly ♥
Har varit inne och uppdaterat oss lite på din sida nu, har haft dåligt med tid i helgen att kolla runt hos bloggar. Så goda efterrätter du haft, pannacottan med saffran, mmm.
SvaraRaderaLaxburgare känns det som evigheter sen vi hade sist, Håkan har tröttnat lite på lax, tycker vi haft det för ofta... Får väl se om vi kan planera in det nästa vecka kanske.
Ha en skön vecka