fredag 31 december 2010

Rostbiffwrap med fetaost och avocado

Ja, ja, nu har jag snöat in på det här med wraps, men den här var diaboliskt god. Och så är det enkelt och går snabbt att tillaga. Gubben fick en med rostbiff, sallad och beasås på tub. Så var han nöjd. Nu vill jag önska er ett gott slut, så ses vi kanske nästa år igen!


tunnbröd
marinerad rostbiff
blandsallad
rödlök
gurka
avocado
creme fraiche
svart vinbärsgelé
ICAs fetaost med oliver och vitlök

Marinerad rostbiff;
en skvätt japansk soja (inte kinesisk)
en skvätt olivolja
riven vitlök

Blanda ihop ingredienserna till marinaden och i med rostbiffen. Låt marinera i en timme. Gör färdigt mackan och njut.








Gubbens;


-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Tack för ännu ett smaskigt recept, bra att ta till vara på rester genom att äta wraps. Själv äter jag inte bröd (buhu) men en wrap kan man ju svänga ihop ändå av nån slags platt omelett -det är innehållet det är bra att få inspiration till! Gott nytt år! / millevipp (flitig läsare av din blogg)

    SvaraRadera
  2. Huga ligen, det lät smaskens!

    Ha nu en härlig nyårsafton på dej och så klart ses vi nästa år igen!

    GOTT NYTT ÅR!

    SvaraRadera
  3. Så gott och Gott Nytt År, hoppas du får en underbar nyårskväll

    SvaraRadera