söndag 13 mars 2011

Smörgås med pestosås, avocado och räkor

I lördags strålade solen så vi satt ute och njöt av vädret. Vi hade rester från fredagen så vi vevade ihop en riktig lyxlunch. Den här smörgåsen och musselsoppa blev det. Vill man inte ha brödet lägger man övriga ingredienser på en tallrik och njuter i fulla drag.


rostat franskbröd
ruccolasallad
pestosås
avocado
riven parmesan
pinjenötter
tomat
räkor

Pestosås;
1 dl creme fraiche
5 msk pesto
0,75 röd chili




-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Oj, det där såg gott ut! TUR att jag har avocado i kylen...

    Vad roligt att du hittade in till oss - visst är det otroligt hur många häftiga matbloggar det finns!

    SvaraRadera
  2. Gud så gott! Jag hade gärna tagit mig en portion som sallad.

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder, man blir riktigt frestad!

    SvaraRadera