söndag 20 mars 2011

Söndagsmiddag från Kungsgrillen

Vi har bara hört bra saker om Kungsgrillen här i Skellefteå. Maten ska vara jättebra, kebaben stor och mumsig osv. Döm om vår förvåning när vi köpte hem mat där ifrån igår och det blev platt fall. Jag är ledsen att säga det, men det var inte gott. Köttet smakade ingenting. Ingenting. Pojkarnas hamburgare smakade ingenting. Makens kebabrulle var iskall och smakade... ja, ni fattar väl? Kanske hade de bara en dålig dag eller så är det fel på våra smaklökar. Men killen bakom disken var trevlig.


-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

 1. vad trist! det är det värsta jag vet, när man väntar sig god, fin mat och får... motsatsen. grr.

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt när det blir så, speciellt när man hört så mycket positivt.

  SvaraRadera
 3. Vi ber om ursäkt att ni blev missnöjda.Vi på kungsgrillen vill hålla den bästa kvalite på våran mat, det är därför ni kanske har hört de bra ryktena om oss.
  Hamburgarna gör vi själva med bästa köttfärsen och vi kryddar det väl och de är mycket populära.
  Kebaben har vi valt ifrån den bästa kebabgrossisten i svergie.
  Kebabrätter har lätt att svalna med alla grönsaker och såser på. Hursomhelst vill vi inte skylla ifrån oss, vi har säkert haft en dålig stund men inte dag.
  Det är därför vill vi bjuda dig och din familj hit till kungsgrillen för att gottgöra er. så ta gärna din familj på en eftermiddag och kom hit så vi kan bevisa för er varför ni har hört de bra sakerna om oss.
  Mvh/kungsgrillen (arash)

  SvaraRadera