söndag 6 mars 2011

Tacomarinerad fläskytterfilé med ostig sås

Dagens gästkock är Robert. Den här rätten bjöd han på i lördags och det var mums kan jag säga. Testa det till fredagsmyset, vettja.


Marinad;
1 fläskytterfilé (eller fläskfilé)
3 msk soja
3 msk citronsaft
1 påse tacokrydda

Sås;
1 burk cheddar cheesed dip eller 1 påse pulver
3 dl grädde

Till servering;
ris eller klyftpotatis
guacamole
en sallad med stekt halloumi
salsa
majskolvar
vitlöksbröd

Skär köttet i skivor efter putsning. Låt det marinera i några timmar. Bryn köttet i stekpanna, lägg i form. Värm och blanda osten och grädden. Slå det över köttet. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. Klart för servering.








-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Jisses vilket annorlunda recept med spännande smaker i blandning. Kul!

    SvaraRadera