fredag 29 april 2011

Pimpade tunnbrödsrullar med Västerbottenspotatis

Cicci och Jörgen var hos oss igår och det blev en liten trerätters. Vi inleddde starkt med tre snittar. Dessa tunnbrödsrullar (maken fick med renstek istället för rom), rullar med pepparrotsost och renstek samt världens godaste smördegssnurror. De två senare har jag lagt ut på bloggen för länge sedan. Jag ÄLSKAR snittar!

Ikväll står grillat på menyn eftersom det är Valborgs. Vad ska ni andra äta?


ca 8 stycken

1 mjukt tunnbröd
3 potatisar
60 g riven Västerbottensost
gräslök
en klock smör
salt och peppar

Serveras med creme fraiche, löjrom och gräslök

Koka potatisen och skala den. Mosa den med en klick smör och osten. Lägg ut tunnbrödet och bred potatismassan över. Rulla ihop och klicka över creme fraiche, rom och gräslök.










-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Älskar snittar och all form av plockmat. Perfekt att bjuda gästerna på medan middagen blir klar. De med potatis och ost lät mycket goda.

    SvaraRadera
  2. Så gott med snittar, med potatismos har vi aldrig sett för.

    SvaraRadera