onsdag 11 maj 2011

LCHF pizzabotten

För länge sedan bloggade jag om en pizzabotten, men jag måste säga att denna går vinnande ur striden. Hands down, ingen competition. Okej, det är inte en "riktig" pizzabotten och den har inte samma konsistens som en "riktig". Men den var god. Och det är ju huvudsaken. Sparade en bit av botten till en räkmacka dagen efter. En stoooor räkmacka.


Pizzabotten;

250 g riven ost
3 ägg
1 philadelphiaost (200 g)
pizzakrydda

Blanda ingredienserna och bred ut på bakplåtspappersklädd plåt. Skjuts in i ugnen på 170 grader i 20 minuter.

Toppa sedan med valfria tillbehör och in i ugnen på 200 grader tills osten ser yummy ut.

Jag hade pizzasås, skinka, salami, rödlök, oliver, timjan, mozzarella, fetaost och ost på.








Och så en bild på los räkmackos.


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Hur stor philadelfia hade du? 200g?

    Ser fram emot att testa denna!!
    /Malin

    SvaraRadera
  2. Malin, nu har jag ändrat i receptet. Det ska vara 200 g.

    SvaraRadera