lördag 23 juli 2011

Tutti frutti stranger

I senaste Allt om mat fanns detta recept med. Vill man kan man ju kicka ner lite rom. Svalkande en kokhet dag.


Mangopuré:
200 g fryst mango
1 msk socker

Blanda mango och socker i kastrull och koka ihop i ca 2 minuter. Mixa slät med mixer och kyl.

2 glas:
2 passionsfrukt
12 myntablad
6 msk mangopuré
krossad is
1 dl tranbärsjuice
1 dl mineralvatten
ev rom

Garnering:
myntablad

Halvera och gröp ur passionsfrukterna. Muddla hälften av passionsfrukten med myntabladen. Blanda ner mangopuré och i med krossad is. Fyll på med mineralvatten. Toppa med resten av passionsfrukten. Garnera med myntablad.

-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Låter väldigt fräscht och svalkande!

    SvaraRadera
  2. Håller med! Låter väldigt svalkande och perfekt för en varm sommardag!

    SvaraRadera
  3. Det låter riktigt fräscht och svalkande! Idag smälter vi nästan bort samtidigt som regnet öser ner. :)

    SvaraRadera